2010-07-22
 
   
 
Denna bilaga presenterar de senaste matcherna jag spelat samt andra golfrelaterade nyheter. Besökaren länkas vidare till Danmarkstouren, referat från de årliga matcherna mot Göteborgarna, min caddies sida, mina sponsorer, min antagonist Claes problem med golfen och mycket mera

De gjorde det återigen!

Hultin/Järnström vs Olsson/Löfgren

En utförlig rapport kommer så snart Jan-Yngve och Ove avslutat firandet av sin senaste seger över Claes och Anders. Matchen som spelades den 21 juli 2010 , och slutade 3-2 blev tyvärr inte så spännande som förväntats.

 

 
 

Klicka på bilderna så länkas Du vidare till vald sida

 
Oves Caddie
Karl-Olof, Oves Caddie är på bättringsvägen! Som ni alla nog vet har Karl-Olof kämpat med sina problem under en längre tid. Nu har han äntligen beslutat begränsa sitt intag till maximalt en flaska Calvados om dagen. För att bli "lite snurrig i huvudet" utan sprit reser Karl-Olof ofta till Tivoli för att åka berg- och dalbana.
 

Matchen!

 

 

Årets prestigematch spelas på några utvalda golfbanor som Tylösands Norra, Flommens och Helsingborgs GK. Vinnarlaget består vanligtvis (obesegrade hitintills)  av Järnström/Hultin. Olsson - kapten för Göteborgarna - experimenterar friskt för att hitta ett slagkraftigt lag.     
Läs om Claes problem - Göteborgarnas kapten - att mentalt hantera förlusterna
Claes fick stora problem med sitt sinnestillstånd efter den stora förlusten i Tylösand år 2005. Nu är han äntligen på "banan igen".
 

Oves Tandläkaren

 

Man ska hålla sig väl med sin tandläkare och därför har jag tilldelat Åke en egen bilaga i detta nyhetsmagasin så att han förhoppningsvis glömmer att fakturera.
Touren

 

Touren spelas "regelbundet" varje helg under den spelbara delen av året. Under juli månad lämnar vi Falsterbonäset under några dagar för att mötas i en intensiv kamp. 36 hål per dag - stor lunch med härliga Danska smörrebröd - mycket pilsner och "en lille en".  
Sponsorer
Ingen golfspelare på väg mot toppen klarar sig utan sponsorer. Ove är inget undantag och han har lyckan att ha många goda sponsorer eller supporters som Ove kallar dem. Klicka på bilden så lotsas Du vidare till kontrakterade sponsorer 2008.  

 

Swingar värda  att minnas

 

Genom att klicka på den underbara swingen till vänster länkas Du till bilder med minnesvärda swingar. Njut!

Ingrids Golfsida

Efter att Allan år 2004 utökade familjen har golfen inte lika stor plats i min tillvaro som tidigare. Numera spelas min golf på hemmaklubben Flommens GK förutom ett mindre antal besök på andra banor i södra Sverige. Mina lekkamrater i golf är främst "Gladorna" som visas på ett antal bilder som Du länkas till när Du klickar på golfbollen till vänster.

Arkiv

Alla artiklar som publiceras i Järnström Nyheter och 4*Järnström arkiveras efterhand så att Ni alltid har tillgång till dem.
 
     
     

Till startsidan